Дознај каква порака ти носи ЉУБОВТА!

Искористи го Денот на Вљубените да ги откриеш и искажеш љубовните чувства! За тебе имаме љубовни пораки кои ќе ти го покажат патот до нечие срце.

Во љубовното тркало се кријат и 100 подароци за двајца!

Кога ќе го свртиш тркалото, двајцата ќе ја добиете специјална љубовна порака, избрана само за вас. Или можеби и двајцата ќе добиете еден од 100те Дормео подароци кои се кријат во тркалото.

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.